LPS Suceava a cucerit titlul național la Speranțe

LPS Suceava a cucerit titlul national la categoria Sperante cu echipa de juniori II. Handbalistii antrenati de Iulian Dugan si Razvan Bernicu si-au adjudecat trofeul dupa ce au castigat turneul final organizat in sala “Gheorghe Baritiu” din Turda. Formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte, dupa 40-31 cu GSIP Moreni, 30-24 cu LPS Targu Mures si 46-37 cu CSS Fagaras. In semifinale, Ionut Hutan si compania au trecut de Dinamo Bucuresti, cu 31-22, pentru ca in finala sa se impuna in fata celor de la CSS Focsani, cu scorul de 31-28. Pe langa trofeu, LPS Suceava a castigat si trei dintre premiile individuale prin Iulian Rosu (cea mai buna extrema stanga), Lucian Andriescu (cel mai bun inter dreapta) si Ionut Hutan (cel mai bun centru).

Felicitari baietilor pentru modul in care au abordat acest turneu final, unul in care au demonstrat ca pot juca la nivel inalt. Este o generatie buna cu care speram ca peste doi ani sa atacam turneul final la categoria Valoare”, a declarat antrenorul Iulian Dugan, care a remarcat si prestatia extraordinara pe care a avut-o in finala portarul Ionut Andreescu.

Iulian Dugan si Razvan Bernicu au mizat pe: Ionut Andreescu, Ionut Soldan, Teofan Hirghiligiu – Fabian Rusu, Daniel Burac, Cristi Bejenariu, Cristi Ciuraru, Dumitru Iuga, Lucian Andriescu, Sebastian Cordus, Iustin Ivan, Daniel Guranda, Ionut Hutan, Iulian Rosu si Stefan Jitareanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a cucerit titlul național la Speranțe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*