LPS Suceava a ajuns până în finala Balkan Elite Cup

LPS Suceava a ajuns pana in finala Balkan Elite Cup, turneu care a strans zilele trecute la Brasov cele mai bune echipe din tara la categoria 2006. Condusa de pe margine de antrenorul Andrei Itco, formatia suceveana a iesit din faza grupelor fara gol primit, dupa 1-0 cu Scoala de Fotbal “Florea Vaetus“ Hunedoara, 0-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt si 6-0 cu Stiinta Miroslava. LPS Suceava a trecut apoi de Petrosport Ploiesti, in optimi, cu 2-0, de LPS Vaslui, in sferturi, cu 1-0, de CSM Codlea, in semifinale, la loviturile de departajare, fiind invinsa in finala de Corona Brasov, cu scorul de 0-2.

Pe langa titlul de vicecampioana, sucevenii au castigat si unul dintre premiile speciale prin Matei Cuciureanu, desemnat la final cel mai bun portar al turneului.

Ma bucur ca, prin intermediul Liceului cu Program Sportiv, am reusit sa punem din nou numele orasului Suceava pe podiumul unuia dintre cele mai puternice turnee adresate juniorilor. Daca eram putin mai concentrati in finala, puteam sa ne aparam trofeul castigat vara trecuta in fata celor de la FCSB. De asemenea, nu pot sa nu remarc faptul ca, pentru al doilea an consecutiv, titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Matei Cuciureanu, un copil deosebit de talentat. Pe aceasta cale vreau sa-i felicit pe copii pentru jocul prestat si pentru rezultate si sa le multumesc parintilor, care meritau premiul de cea mai frumoasa galerie de la acest turneu”, a declarat antrenorul Andrei Itco.

LPS Suceava a mizat urmatorul lot de jucatori: Matei Cuciureanu, Rares Ionita, Matei Manolache, Luca Danila, Mario Bai, Teodor Cucolas, Simon Utale, Andrei Prelipcean, Horia Avacaritei, Luca Gavrilovici, Fabian Aursulesei, Codrin Nica, Sebastian Gireada si Joshua Manolache.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a ajuns până în finala Balkan Elite Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*