LPS Suceava 29-35 Stiinta

Juniorii I de la LPS Suceava s-au descurcat onorabil in disputa, de duminica, cu Stiinta Bacau. Echipa pregatita de Petru Brinduse a cedat in fata bacauanilor cu scorul de 29-35, intr-un meci care a contat pentru etapa a III-a.

Tinerii handbalisti suceveni au infruntat practic reprezentativa de tineret a Republicii Moldova, o formatie masiva, care in urma cu o etapa inscrisese nu mai putin de 55 de goluri contra celor de la LPS Iasi. Chiar si asa, baietii lui Petru Brinduse au inceput meciul bine, iar in minutul 18, scorul era 9-9. Din acel moment, oaspetii au preluat initiativa, inscriind pana la pauza 12 goluri, in vreme ce sucevenii au punctat doar de doua ori. Dupa 11-23 la pauza, oaspetii au mai slabit ritmul, permitandu-le gazdelor sa reduca din handicap. Diferenta de 6 goluri din minutul 50, scor 24-30, s-a mentinut pana la final, iar Stiinta Bacau a castigat cu 35-29.

LPS Suceava: Burlică, Boca, Pădurariu – Iriciuc (12 goluri), Negruşeri(4), Meliş(3), Boca(3), Pricop(3), Furdui(2), Botuşan(2), Cîmpan, Bolocan, Zubaş, Lucaci.

În următoarea etapă, LPS Suceava va înfrunta în deplasare LPS Botoşani. Partida va avea loc pe 7 noiembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava 29-35 Stiinta"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*