LPS, primul punct în play-off

Lps Suceava a obtinut primul punct in play-off-ul Campionatului de Juniori Republicani B, dupa ce a remizat, ieri, scor 1-1, pe terenul formatiei Noua Generatie Iasi, intr-un joc contand pentru etapa a 2-a.

Trupa lui Ovidiu Caldarus a intrat la pauza cu un avantaj de un gol, dupa ce Costan a deschis scorul la jumatatea primei reprize. Oaspetii au ratat desprinderea prin Lutac si Vornicu, care s-au pierdut cu firea in fata portarului advers, si ocaziile aveau sa se razbune cu zece minute inainte de final, cand iesenii au egalat la 1-1 si sucevenii au fost nevoiti sa se multumeasca cu un singur punct in Copou.

Asa ne-am invatat. Noi suntem cu ocaziile, iar adversarii cu golurile. Ajungem in fata portii, dar nu suntem in stare sa bagam mingea in plasa. Daca bateam la Iasi, acum eram boieri. Imi pare rau ca avem o echipa bunicica, dar nu avem conditii de pregatire”, a declarat antrenorul Ovidiu Caldarus.

Lps Suceava a evoluat in urmatoarea formula de joc: Munteanu – Cerlinca, Vezeteu, Amanaloaie, Catargiu, Fedorovici, – Tudose, Nastasiu, Costan, Rotari – Lutac. Au mai intrat: Vornicu si Petruneac.

In celelalte doua jocuri ale rundei secunde, Ceahlaul Piatra Neamt s-a impus, cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la Lps Iasi, in vreme ce Csms Iasi a castigat, cu scorul de 3-0, in fieful gruparii Lps Roman.

Clasament dupa doua etape: 1. Ceahlaul Piatra Neamt 8p, 2. Noua Generatie Iasi 5p… 5. Lps Suceava 1p

In runda urmatoare din cadrul play-off-ului, formatia de juniori B de la Lps Suceava va primi duminica, cu incepere de la orele 14.00, pe terenul “1 Mai” din cartierul Itcani, vizita juniorilor B de la Lps Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS, primul punct în play-off"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*