Lotul pentru Poiana Negri

Rapid intra in faza a doua a pregatirilor de iarna. Dupa doua saptamani in care s-a reacomodat la efort pe stadionul Areni, formatia antrenata Ovidiu Murariu va pleca maine dimineata intr-un cantonament de zece zile la Poiana Negri, noul cartier general al rapidistilor fiind stabilit la pensiunea “La Bella Vista”.

Tehnicienii “ceferistilor” vor deplasa in acest stagiu de pregatire un lot de 23 de jucatori, in care se ragasesc si cele patru achizitii reusite in aceasta iarna, este vorba de Marius Zavoi (Vointa Sibiu), Marius Dobos (Fcm Dorohoi), Flavius Chisu (Fc Seso Campia Turzii) si Adrian Caragea (Kosarom Pascani).

Astfel, maine, in autocarul pentru Poiana Negri vor urca urmatorii jucatori: Andrei Preda si Marius Zavoi – portari, Daniel Balan, Andrei Lozneanu, Florin Plamada, Dorin Semeghin, Marius Dobos, Radu Sava, Cristian Spatar, Claudiu Velescu, Flavius Chisu, Alex Moldovan, Ciprian Sumanariu, Costel Arotaritei, Cornel Cainari, Tudor Homneac, Ionut Plamada, Mircea Negru si Adrian Caragea – jucatori de camp. Acestora li se vor adauga alti patru juniori: Lutac, Vornicu, Cerlinca si Apetrei, toti de la grupa de republicani A a Rapidului.

Pe parcursul cantonamentului de la Poiana Negri, gruparea rapidista intentioneaza sa dispute si doua meciuri de verificare, primul adversar contactat in acest sens fiind chiar colega de serie Dunarea Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lotul pentru Poiana Negri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*