Lot aproape injumatatit

Nu mai putin de 8 jucatori sunt pusi sub semnul intrebarii pentru partida de sambata de la Ramnicu Sarat. Din problemele cu care se confrunta antrenorul Ioan Radu cu elevii sai nu lipsesc accidentarile, gripa sau indisciplina.

Unul dintre jucatorii care a iesit din calculele bancii tehnice sucevene pana la sfarsitul turului de campionat este Adrian Cososchi. Fundasul sucevean s-a accidentat la genunchi in partida de sambata cu Delta Tulcea si in mod cert nu va mai intra in ultimele doua partide ramase pana la vacanta de iarna.

Dorel Bernard si Florin Apetri nu sunt nici ei apti 100%. Primul abia la antrenamentul de astazi va incerca sa se alature colegilor sai, in timp ce al doilea a inceput de ieri alergarile usoare si se va vedea daca se recupereaza total pana la ora meciului.

Ovidiu Halip este izolat la domiciliu din cauza gripei care a contractat-o la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce Dorel Satco este si el suspect ca a contractat virusul, un raspuns urmand a fi dat in cursul zilei de azi. De asemenea, colegii de camera ai lui Halip de la Casa Jenica, Tomaz si Plecanciuc, sunt si ei urmariti indeaproape de medicul echipei.

Andrei Apetroaie completeaza lista. Fundasul imprumutat in aceasta vara de la Poli Iasi a lipsit nemotivat de la antrenamentul de ieri al Cetatii, urmand a se vedea daca va recidiva si astazi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lot aproape injumatatit"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*