Logofătu ar putea reveni acasă

Florin Logofatu

Foresta Suceava s-ar putea intari pe postul de portar cu Florin Logofatu. Acesta a inceput fotbalul la juniorii Cetatii Suceava, de unde a fost transferat la Academia „Gheorghe Hagi”. A urmat o experienta de 5 ani in Italia, perioada in care a jucat pentru Novara, Caratese, AltoVicentino si Catania. Cea mai frumoasa amintire a suceveanului in perioada petrecuta in Italia o reprezinta convocarea in lotul de seniori a Novarei la un meci din Seria A, pe San Siro, cu AC Milan.

Ajuns la varsta de 22 de ani, Logofatu a semnat in aceasta vara cu Dacia Unirea Braila. In primele sase etape disputate in Liga a 2-a a fost folosit, insa, intr-un singur meci, iar timp de trei etape nu a prins nici macar banca de rezerve.

Portarul sucevean si-a manifestat dorinta de a reveni acasa, dar discutiile cu Foresta au stagnat din cauza ca brailenii nu ar fi vrut sa-l cedeze gratis pe Areni. Lucrurile au luat insa o turnura imbucuratoare pentru Logofatu, dupa ce Dacia Unirea Braila l-a adus luni, in ultima zi de transferuri, pe portarul Alexandru Ticrea, de la Unirea Jucu.

„O noutate este aceea că echipa fanion a oraşului Brăila a renunţat la serviciile portarului Florin Logofătu care şi-a dorit să se reîntoarcă la Suceava”, titreaza cotidianul Obiectiv Vocea Brailei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Logofătu ar putea reveni acasă"

  1. Normal ca ar ajuta’ pe Foresta! Hai acasa Logo !!

  2. Bine ai revenit acasa si mult succes cu Foresta.Hai Suceava!!!…Hai Foresta!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*