Locul I pentru CSU Suceava

Universitatea Suceava a reusit sa castige editia a patra a Memorialului “Mihai Mironiuc”. Echipa pregatita de Leonard Bibirig s-a impus in toate cele 5 partide ale turneului, ultima victima, fiind Steaua Bucuresti.

Universitatea si Steaua s-au intalnit astazi de la ora 12:30 intr-o veritabila finala a Memorialui “Mihai Mironiuc”. Inceputul partidei s-a desfasurat sub semnul echilibrului, cu un plus pentru echipa suceveana, care a reusit dupa 10 minute de la start sa conduca la doua goluri diferenta, scor 5-3. Odata cu trecerea timpului, handbalistii lui Bibirig au apasat acceleratia, astfel ca la pauza, Steaua era condusa la Suceava cu 18-12. La acest rezultat a avut o contributie semnificativa si Bogdan Pralea, care a reusit 5 interventii foarte bune, printre care si apararea a doua lovituri de la 7 metri. Repriza a doua a inceput bine pentru Universitatea, care a inregistrat in minutul 45 un avantaj de 8 goluri (25-17). La acest scor, oaspetii au trecut la carma jocului si au reusit sa inscrie 6 goluri in timp ce Universitatea a mai bifat doar doua. Scor final, 27-23 in favoarea echipei sucevene care reuseste sa termine pe primul loc editia din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc”.

Iata si marcatorii celor doua formatii in meciul de astazi:

CSU Suceava: Adomnicai – 7 goluri, Gavriloaia – 5, Mitrea, Bursuc, Chirut –3, Bradatan, Dospinescu, Tcaciuc – 2.
Steaua: Rapciuga – 5 goluri, Ilies –4, Georgescu – 3, Vujadinovic, Novanc, Stavrositu, Cian–2, Manea, Dinescu, Savenco – 1.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Locul I pentru CSU Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*