Petrotub – Bucovina: 0-0

ACS Bucovina Radauti joaca astazi, cu incepere de la ora 17.00, pe terenul celor de la Petrotub Roman, intr-un meci din etapa a doua din seria intai a Ligii a III-a. Ramai alaturi de GazetaSV.ro pentru a afla primul marcatorii si evolutia scorului!

Final | Petrotub Roman – Bucovina Rădăuţi [0-0]

Petrotub Roman: Dornescu – Petrila, Lupusoru, Ciobanu, Patrascu, Stahie, Marin, Carnariu, Mateiuc, M. Popa, Harbuzaru. Antrenor: Valentin Avadanei.

Bucovina Radauti: Butnariu – Stan, H. Popa, Alupei, Purici – Viu, Pasaila, Zaremba, Pamparau – Sabie, Popescu. Antrenor: Daniel Stoica.

’15 > cele doua formatii s-au tatonat reciproc in primul sfert de ora de la fluierul de start al arbitrului galatean Florin Macovei, singura ocazie de gol apartinand gazdelor, care au nimerit bara portii aparate de Butnariu cu un sut de la distanta.

‘40 > cele doua combatante au lasat garda jos pe finalul primei reprize. Butnariu s-a opus in doua randuri in situatii de unu la unu cu atacantii romascani, iar pe contre, oaspetii au avut doua ocazii prin Stan, sut pe langa poarta, si Zaremba.

‘60 > Pasaila suteaza din 12 metri putin peste transversala portii romascane.

‘70 > primele schimbari: au intrat C. Ciurla si Botusan, au iesit Viu si Pamparau.

’85 > ultimele schimbari in echipa suceveana: pe final au mai intrat Apetrei si Nitu.

’90+4 > Sabie, singur cu portarul advers, putea trimite toate punctele la Radauti in ultimul minut de prelungire, dar sutul atacantului oaspetilor a trecut peste tinta.

Legenda: – gol marcat – cartonasul rosu – penalty ratat – incidente

COMENTARII:

2 Comentarii la "Petrotub – Bucovina: 0-0"

  1. Bravo baieti. Deci se poate.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*