Liga a IV-a | Rezultatele primei etape

Siretul Dolhasca e primul lider la Ligii a IV-a. Echipa condusa de Constantin Ferariu a reusit scorul rundei inaugurale, dupa ce s-a impus astazi, pe teren propriu, in fata celor de la Zimbrul Siret, cu 6-0, prin golurile marcate de Marius Ciobanu (2), Florin Sava (2), Gradinaru si Vladut Costan. Juniorul Suceava s-a batut singura la Falticeni, unde si-a inscris trei autogoluri, la victoria cu 5-2 obtinuta de gazdele de la Somuz contribuind cu doua goluri Bandi si Zama. Viitorul Liteni s-a jucat cu ocaziile la Pojorata, unde a scos doar o remiza, scor 1-1, in vreme ce Recolta Fantanele a produs surpriza primei etape, dupa ce a castigat pe teren propriu, in fata Somuzului Preutesti, cu scorul de 2-1, printr-un gol marcat de Nicu Lacatus in minutul 90+5.

Progresul Fratautii Vechi a trecut acasa, de CS Gura Humorului, cu scorul 2-0, prin reusitele semnate de Marian Apostol si Cristi Munteanu, in timp ce Victoria Vatra Moldovitei a castigat in extremis, cu doua goluri inscrise in minute de prelungiri, scor final 3-2, in fata celor de la Moldova Draguseni.

Rezultatele primei etape:
Recolta Fantanele – Somuzul Preutesti 2-1
Victoria Vatra Moldovitei – Moldova Draguseni 3-2
Siretul Dolhasca – Zimbrul Siret 6-0
Somuz Falticeni – Juniorul Suceava 5-2
FC Pojorata – Viitorul Liteni 1-1
Progresul Fratautii Vechi – CS Gura Humorului 2-0
Stejarul Cajvana – Foresta II Suceava (6 septembrie)

Inaintea meciurilor de astazi, pe toate stadionele din judet s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Silviu Ionut Martin, fost jucator la Somuz Falticeni si CS Gura Humorului.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Liga a IV-a | Rezultatele primei etape"

  1. Airinei Alexandru | 27 august 2017 at 20:59 | Răspunde

    Hai Șomuz Fălticeni ! Noi va gâștiga Liga 4 din nou????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*