Liga a IV-a | Rezultatele etapei a 2-a

Somuz Falticeni si Progresul Fratautii Vechi sunt singurele echipe cu punctaj maxim dupa primele doua etape ale Ligii a IV-a. Trupa lui Radu Anania a preluat sefia clasamentului, dupa ce s-a impus astazi, in deplasarea de la Liteni, cu scorul de 2-0, printr-o dubla semnata de Lelcu.  Progresul si-au trecut in cont a doua victorie dupa ce s-au impus astazi, pe stadionul Areni, in fata echipei secunde a Forestei, cu scorul de 1-0, prin golul lui Sebastian Ilas.

FC Pojorata a urcat pe podium dupa victoria de la Gura Humorului, in timp ce ACS Juniorul a bifat primul success stagional, dupa ce s-a impus la Itcani, in fata Siretului Dolhasca, cu 2-1, prin golurile lui Hopulele si Bogdan Prichici.

Somuzul Preutesti a trecut pe teren propriu de Stejarul Cajvana, cu scorul de 3-0, prin golurile inscrise de Catalin Vasiliu (2) si Andrei Aileni, iar Moldova Draguseni a reusit scorul etapei a II-a, 5-0 cu Recolta Fantanele, la finalul unui meci decis de reusitele semnate de Ovidiu Pacurari (2), Bagu (2) si Trofin.

Rezultatele etapei a II-a:
Somuzul Preutesti – Stejarul Cajvana 3-0
Moldova Draguseni – Recolta Fantanele 5-0
Zimbrul Siret – Victoria Vatra Moldovitei 4-0
Juniorul Suceava – Siretul Dolhasca 2-1
Viitorul Liteni – Somuz Falticeni 0-2
CS Gura Humorului – FC Pojorata 0-2
Foresta II Suceava – Progresul Fratautii Vechi 0-1

Rezumatele VIDEO ale meciurilor din Liga a IV-a vor fi difuzate si comentate in cadrul emisiunii Fair Play, miercuri, de la ora 20:00, pe Televiziunea Intermedia Suceava si LIVE pe contul de Facebook TELEVIZIUNEA INTERMEDIA SUCEAVA.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liga a IV-a | Rezultatele etapei a 2-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*