Liga a IV-a | Rezultatele etapei a 16-a

Progresul Fratautii Vechi si FC Pojorata s-au incurcat reciproc in lupta pentru titlul de campioana in Liga a IV-a, dupa ce au incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul direct disputat duminica, in cadrul primei etape a returului. Gazdele au condus prin golul lui Lelcu, oaspetii egaland dupa pauza prin Tomco. Spiritele s-au incins pe finalul primei reprize (foto), cand jucatorii celor doua echipe au fost implicati intr-o incaierare generala la mijlocul terenului. Doua cartonase rosii a scos centralul Silviu Iftode pentru a-i potoli, capitanii Romas si Prundean fiind trimisi mai repede la vestiare.

De egalul din primul derby al returului a profitat Viitorul Liteni, care s-a distantat la patru puncte in fruntea clasamentului, dupa ce a trecut pe teren propriu, de Vanatorul Dorna Candrenilor, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de noua-achizitie, Marian Apostol, si Petrica Maftei. Pe stadionul din Itcani, Juniorul Suceava a remizat, scor 1-1, in fata Viitorului Veresti, la finalul unui meci in care gazdele au condus prin reusita golgheterului Cutas, iar oaspetii au egalat din penalty.

Recolta Fantanele a castigat pe terenul ultimei clasate, Sporting Poieni Solca, cu 4-2, prin golurile lui I. Calin (2), Condorache si Epure, Somuzul Preutesti s-a impus la Draguseni, cu 2-0, prin dubla lui Gheorghe, Victoria Vatra Moldovitei a iesit invingatoare in fata Zimbrului Siret cu un gol inscris in prelungiri, Siretul Dolhasca a reusit scorul zilei, 4-1 la Campulung, in vreme ce Stejarul Cajvana, exilata pentru doua etape pe stadionul din Poieni Solca, a trecut de LPS Suceava, cu 2-1.

Rezultatele etapei a XVI-a:

Sporting Poieni Solca – Recolta Fantanele 2-4

Juniorul Suceava – Viitorul Veresti 1-1

Viitorul Liteni – Vanatorul Dorna Candrenilor 2-0

Moldova Draguseni – Somuzul Preutesti 0-2

Victoria Vatra Moldovitei – Zimbrul Siret 2-1

Raraul Campulung – Siretul Dolhasca 1-4

Progresul Fratautii Vechi – FC Pojorata 1-1

Stejarul Cajvana – LPS Suceava 2-1

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liga a IV-a | Rezultatele etapei a 16-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*