Liga a II-a va rămâne cu doar 18 echipe

Burleanu Anton

Liga a II-a isi va reduce formatul la o singura seria cu 18 echipe. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, care a precizat ca nu se pune problema sa se revina la un sistem cu doua serii geografice. “Este exclus sa revenim la doua serii. Liga a II-a va ramâne cu o singura serie de 18 echipe. Situatia economica a României solicita acest lucru. Din punct de vedere sportiv, ai nevoie sa coagulezi jucatorii în cât mai putine echipe ca sa poata face pasul catre prima liga”, a declarat pentru liga2.ro, Razvan Burleanu, care nu a renuntat la ideea ca o parte din drepturile TV de la Liga I sa ajunga la echipele din ligile inferioare.

Actuala editie de campionat a Ligii a II-a trebuia sa inceapa cu 22 de echipei, insa a luat startul doar cu 20. Intre timp, Soimii Pancota a fost exclusa, iar alte trei s-au retras, este vorba de ACS Berceni, CSM Ramnicu Valcea si Unirea Stefanesti. Mai mult, alte trei competitoare, printre care si Foresta Suceava, sunt pe care sa subcombeze in ultimele etape sau odata cu finalul sezonului.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Liga a II-a va rămâne cu doar 18 echipe"

  1. Murariu O. | 15 mai 2017 at 23:36 | Răspunde
    Your comment is awaiting moderation.
    E nevoie de seriozitate și credibilitate indiferent cine este la conducerea clubului.Suceava are antrenori ,are jucători …. are oameni care iubesc SUCEAVA,. Cei care visează liga I să nu uite că CSM SUCEAVA are niște simboluri care au fost înlăturate CAȘUBA , GĂLUȘCĂ , GAFENCU ,BRENIUC , PĂIUȘ ,Sfrijan , BULIGA sau sucevenii foști la CSM SUCEAVAși și sunt în județ. , dar care ar putea aduce ceea ce vreți sau vrem .SPECTACOL CU SUCEVENI.Mă număr printre cei ce vor și pot!LPS-ISȚI au multe idei pt fotbalul sucevean ,dar care am fost ignorați permanent cu toate că LPS SUCEAVA a transferat GRATUIT FĂRĂ PRETENȚII jucători echipelor mai ales cluburilor private de seniori care au activat pe stadionul ARENI.Oare cei care v-au încântat ani la rând prin jocul prestat DE CE NU SUNTEM AGREAȚI ,OARE NOI SUCEVENII JUCĂM ALTCEVA CE JOACĂ CEI DIN BACĂU , PLOIEȘTI SAU DE ORIUNDE?NU .SUCEAVA ARE NEVOIE DE NOI SUCEVENII.ACCEPTAȚI AȘA CUM SUNT ȘI VEȚI AVEA ÎN 3,4 ANI ECHIPA PE CARE O VISAȚI.Sunt multe de spus ,însă , SUCEVENII AR PUTEA SPUNE MULTE ÎN CAMPIONATUL LIGII 2. Piramida performanței se poate realiza.FORTZA SUCEAV

  2. CUM SA SE FACA LIGA 2 CU 18 ECHIPE DACA ANUL ASTA RAMAN 15.DIN LIGA 3 VOR PROMOVA 5 DECI VOR FI 20.D-NUL BURLEANU PE CE SE BAZEAZA CAT FACE ASEMENEA ANUNTURI?ACUM SUNT CEVA PROBLEME PE LA UNELE ECHIPE DAR LA UNELE POATE SE VOR REZOLVA ACESTEA SI ATUNCI CE FACI AI EXCLUZI CU FORTA CA SA AI 18 ECHIPE?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*