Liderul, învins la Frătăuţi

Bucovina II Frătăuţii Noi a relansat lupta pentru titlu în campionatul Ligii a IV-a, după ce s-a impus ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la Şomuzul Preuteşti. Trupa condusă de Manuel Costache a administrat prima înfrângere stagională liderului clasamentului, printr-un gol marcat de Tudor Zaremba, în minutul 80.

Bradul Putna a profitat de acest rezultat şi s-a apropiat la un singur punct de primul loc, după ce a câştigat, cu scorul de 1-0, în deplasarea de la Siret, printr-un gol înscris de Apostol, în minutul 57.

Şomuz Fălticeni a obţinut cea mai clară victorie a rundei, scor 2-0, în meciul jucat pe stadionul Tineretului, în faţa grupării Minerul Iacobeni. Gazdele au înscris ambele goluri în ultima jumătate de oră, prin A. Aileni şi V. Prisacă, reintrând timid în lupta pentru titlul de campioană.

Sărăcă în goluri – cu un total de doar 9 goluri înscrise în 7 meciuri, etapa a XVI-a a programat în subsolul clasamentului duelul dintre echipele Voinţa Stroieşti şi Viitorul Vereşti, încheiat nedecis, scor 1-1.

Rezultatele etapei a XVI-a:

Bucovina II Frătăuţii Noi – Şomuzul Preuteşti 1-0
Avântul Volovăţ – Progresul Frătăuţii Vechi 1-0
Voinţa Stroieşti – Viitorul Vereşti 1-1
Moldova Drăguşeni – CS Gura Humorului 1-0
Şomuz Fălticeni – Minerul Iacobeni 2-0
Zimbrul Siret – Bradul Putna 0-1
Viitorul Liteni – Sporting II Arbore 0-1

COMENTARII:

1 Comentariu la "Liderul, învins la Frătăuţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*