“Let`s Bike it!” 2011

Cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, “Let`s Do It, Romania!”, va fi organizat din nou în 2011. Ziua de Curăţenie Naţională este în acest an – 24 septembrie 2011! Prin “Let’s Do It, Romania!”, ne-am propus să mobilizăm cât mai mulţi români pentru a curăţa mormanele de gunoi din arealele naturale ale ţării. Şi asta într-o singură zi!

Let’s Bike It a început ca o întâmplare frumoasă pe biciclete pusă la cale de Vlad Dulea şi Geo Atreides cu “complicitatea” Let’s Do It România! “Let’s bike it” se ocupă de cartarea în locurile mai sălbatice, în general departe de oraşe mari, de drumuri naţionale sau drumuri judeţene intens circulate.

„Let’s Bike It!” înseamnă: socializare – aveţi posibilitatea de a cunoaşte oameni deosebiţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune: bicicleta; o zi superbă în natură – aer curat, mişcare, sănătate; peisaje frumoase – pe care altfel nu ai avea ocazia să le vezi.

Nu uitaţi, “Let’s bike it!” e beginner-friendly. E un eveniment care se adresează tuturor bicicliştilor, indiferent de antrenament; e conceput astfel încât să poată fi făcut de oricine.

La nivelul judeţului Suceava coordonator de activităţi „Let’s Bike it” este Clubul Ecomontan “Origini Verzi” Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Suceava.

Ne întâlnim sâmbătă, 9 iulie, ora 10, “La Pedale”, pe Zamca, Suceava. Aici vom stabili echipele, traseele şi vom face o scurtă instruire cu privire la procesul de cartare. Cine poate, să vină cu GPS-uri şi aparate foto!
Hai să facem cea mai mare tură de biciclete pe care a văzut-o România vreodată!
Vă rugăm să aveţi cu voi cască de protecţie, un rucsac cu apă necesară rehidratării, batoane energizante, pelerină de ploaie, cîteva sandwich-uri şi …MULTĂ VOIE BUNĂ!
Vă aşteptăm!

Pentru alte detalii puteţi să ne contactaţi la telefon 0230/524128; e-mail: alina.samoila@letsdoitromania.ro, persoană de contact Alina Samoilă.
Mai multe detalii pe adresa: www.letsdoitromania.ro şi www.letsbikeit.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Let`s Bike it!” 2011"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*