Lăcrimioara Perijoc a devenit campioană europeană

Pugilista suceveana Lacrimioara Perijoc a reusit cea mai buna performanta din cariera, dupa ce a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de box feminin de la Alcobendas (Spania).

Sportiva originara din Zamostea a devenit campioana europeana dupa ce a invins-o sambata, in finala categoriei 54 de kilograme, printr-o decizie de puncte, scor 3-2, pe o pugilista din Rusia.

Este un vis implinit, o rasplata a tuturor eforturilor si sacrificiilor pe care le cere boxul de performanta. Este motivatia de a merge mai departe si de a munci pana la epuizare pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sunt extrem de fericita. Am plans ascultand imnul Romaniei de pe cea mai inalta treapta a podiumului”, a spus Lacrimioara Perijoc.

Legitimata in prezent la clubul Steaua, Lacrimioara Perijoc a inceput boxul in urma cu 9 ani, la CSM Suceava, sub indrumarea regretatului antrenor Doru Iftime, iar pentru o scurta perioada a conchetat in paralel si cu fotbalul feminin, jucand pentru Armonia Falticeni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lăcrimioara Perijoc a devenit campioană europeană"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*