La “Unirea” vine liderul

Rugbyştii suceveni revin la sfârşitul acestei săptămâni în faţa propriilor suporteri, după o pauză de peste două luni de zile. CSM Bucovina primeşte sâmbătă, de la ora 10:00, vizita liderului Diviziei Naţionale, Politehnica Iaşi.

Cele două formaţii au pierdut meciurile susţinute în etapa precedentă. CSM Bucovina a fost învinsă la Năvodari cu scorul de 35-0, iar ieşenii au cedat, în mod surprinzător, pe teren propriu în faţa Bârladului, scor 10-11. În timp ce oaspeţii se află în fruntea ierarhiei Diviziei Naţionale de rugby, trupa lui Constantin Vlad ocupă locul 5, cu 18 puncte acumulate în 9 partide.

“În mod cert va fi un meci dificil şi aprig disputat, la fel cum au fost toate partidele cu Iaşiul. Sper într-un joc bun în faţa propriilor suporteri şi mizez pe faptul că băieţii se vor mobiliza pentru a şterge impresia lăsată în partida de la Năvodari”, a declarat antrenorul sucevenilor, Constantin Vlad.

În turul campionatului, CSM Bucovina a cedat pe terenul Politehnicii Iaşi cu scorul de 29-9. Partida de sâmbătă va fi arbitrată la centru de Bogdan Miliţa, ajutat de asistenţii Virgil Ioniţă şi Marian Pânzaru.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La “Unirea” vine liderul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*