La un pas de Liga a 3-a

Dorohoi - CiocanestiDorohoi - Ciocanesti

Câştigătoarea campionatului judeţean de fotbal, Bucovina Ciocăneşti, este la un pas de Liga a 3-a. Echipa antrenată de Relu Buliga va susţine sâmbătă, de la ora 17:30, la Vatra Dornei, returul barajului pentru promovare în compania formaţiei Inter Dorohoi. În prima manşă cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Judeţul Suceava ar putea fi reprezentat şi în viitorul sezon al Ligii a 3-a de două echipe. După promovarea Bucovinei Pojorâtei în eşalonul secund, locul ei ar putea fi luat chiar de echipa secundă.

Relu Buliga

Relu Buliga

„Şansele sunt 50-50%. La Dorohoi nu s-a jucat nimic, dar sperăm ca de data aceasta să fie un joc spectaculos şi să câştigăm. Astăzi facem un antrenament la ora jocului, după care intrăm în cantonament. Intrarea la meci va fi gratuită, am înţeles că nici nu va ploua, sigur vom fi susţinuţi de mulţi microbişti din zona Dornelor”, a declarat antrenorul Relu Buliga.

De cealaltă parte, tehnicianul grupării Inter Dorohoi, Costel Boteanu, este optimist înaintea deplasării la Vatra Dornei.

Costel Boteanu

Costel Boteanu

”Sunt mulţumit de jocul echipei din turul barajului de promovare, chiar dacă băieţii mei au intrat puţin cam timoraţi. Îi înţeleg pentru că au întâlnit o echipă cu mulţi jucători experimentaţi care au jucat în liga a III-a, dar le-am explicat că nimic nu este pierdut. Şansele sunt în continuare 50-50% şi mergem la Vatra Dornei să câştigăm sau să facem un egal cu gol marcat”, a spus antrenorul campioanei Ligii a 4-a din Botoşani, conform botosaneni.ro.

Cele două formaţii au câte o problemă de lot înaintea confruntării de sâmbătă. Cornel Ilie, de la Bucovina Ciocăneşti, şi Antonescu, de la Inter Dorohoi, sunt suspendaţi, după ce au primit cartonaş roşu în prima manşă. În schimb, botoşănenii se vor putea baza pe Iosif Netbay. Fostul jucător al Bucovinei Rădăuţi a fost suspendat iniţial pentru două etape în urma unui cartonaş roşu încasat direct în penultimul meci oficial. Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Botoşani a dat dovadă însă de patriotism local şi i-a redus pedeapsa la o singură etapă, ispăşită în turul barajului.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La un pas de Liga a 3-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*