La un meci de retrogradare

CSMU Suceava si-a micsorat sansele de mentinere in prima divizie, dupa ce a pierdut, astazi, cu scorul de 0-3, in fata celor de la CSM Bucuresti, in cel de-al treilea meci al barajului pentru evitarea retrogradarii.

Desi aborda intalnirea din sala Unirea cu un ascedent moral dupa victoria din ultima partida directa si cu o sala arhiplina in spate, trupa pregatita de Victor Pancu a avut parte de un inceput timorat de joc, bucurestenii luand un avans de trei puncte inca din debutul setului intai, scor 2-5. Ajutati de trasoarele trimise de pe flancul stang al atacului si de jocul excelent al blocajului pe faza de aparare, oaspetii s-au distantat pe tabela de marcaj la o diferenta de sapte lungimi, scor 11-18. Ecartul dintre cele doua combatante s-a marit si mai mult spre finalul setului, cand pe fondul serviciilor anemice trimise de voleibalistii suceveni, CSM Bucuresti a dus scorul la 12-22, pentru ca in final sa inchida primul act la 15-25.

Setul secund a inceput cu formatia oaspete la timona, care a profitat de greselile copilaresti din tabara condusa de antrenorul Victor Pancu si a castigat fara probleme primele patru schimburi de mingi, scor 0-4. Desi s-a vazut condusa la un moment dat si la o diferenta de sase puncte, scor 10-16, echipa suceveana si-a revenit la jumatatea setului, cand pe fondul unei serii de patru mingi castigatoare s-a apropiat la doar doua lungimi de bucuresteni, scor 15-17. Finalul actului secund a apartinut insa oaspetilor, care – profitand de un punct-cadou facut de arbitru si de erorile de cascadorii rasului comise de junii suceveni la buza fileului – si-au adjudecat si cel de-al doilea set cu scorul de 25-19.

In setul trei, nervi multi si volei putin aratat de echipa lui Victor Pancu, bucurestenii luand inca din start un avans de sase puncte, scor 7-1. Oaspetii au pastrat avantajul pana la scorul de 16-8, cand si-au pierdut din concentrare si le-au permis sucevenilor sa se apropie la trei puncte, la scorul de 17-14. Sasu si compania nu au mai gasit insa puterea sa intoarca soarta jocului, astfel ca gruparea bucuresteana a castigat si cel de-al treilea set cu un identic scor de 25-19, bomboana de pe coliva gazdelor fiind pusa chiar de suceveanul Lucian Hutuleac, care a inchis intalnirea la 3-0 cu trasor din centrul terenului.

Evolutia scorului:
Set 1: 2-5, 8-10, 11-15, 12-20, 15-25.
Set 2: 3-5, 7-10, 10-15, 16-20, 19-25.
Set 3: 1-5, 6-10, 8-15, 15-20, 19-25.

In urma victoriei de astazi, CSM Bucuresti conduce, cu scorul de 2-1, pe CSMU Suceava in barajul pentru evitarea retrogadarii din Divizia A1 la volei masculin. Cele doua echipe se vor intalni din nou intr-un meci programat, maine, cu incepere de la orele 14.00, tot in sala Unirea. In eventualitatea in care formatia lui Victor Pancu va reusi sa castige partida de maine, meciul decisiv pentru desemnarea ultimei echipe care va lua drumul diviziei secunde la sfarsitul actualului sezon va avea loc duminica, la Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La un meci de retrogradare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*