„la dorinta de victorie am fost superiori”

Dupa prima mansa a finalei, in care calculele hartiei au fost date peste cap, antrenorii celor doua echipe si-au spus parerea, pe site-ul www.eurohandbal.ro, despre ce a fost, dar mai ales despre ce urmeaza sa se intample, duminica 31 mai, la Suceava.

Aihan Omer:
Asa cum am gandit acest meci ca nu va semana cu cel din campionat asa a si fost. Se pare ca n-am reusit sa scot din capul jucatorilor acea siguranta si acea multumire pe care au avut-o in meciurile directe cu Suceava. I-am avertizat ca va fi complet alt meci. Suceava a venit ca o adevarata finalista de cupa europeana, n-a venit ca o echipa de pe locul 6, 7 din campionat. Totusi avem acel 5% sperante pe care Resita incearca sa le valorifice. Avem experienta meciurilor din deplasare si sa fiti convinsi ca ne vom bate pentru cupa asta! Nu o vom lasa asa usor.

Petru Ghervan:
Este o victorie de palmares. Mansa ce se joaca la Suceava poate sa se termine oricum. Deci poate sa ne bata Resita asa cum ne-a batut de fiecare data la 7, 8 goluri. N-ar fi nici o mirare daca s-ar intampla asa. Am jucat bine, singurul regret pe care-l avem e ca acea accidentare a lui Tutu Madalin este absolut aiurea. O fractura de tibie si peroneu care se pare ca-l va tine foarte mult timp in afara terenului si mai ales pe final de sezon cand n-ar fi trebuit sa se intample asta. Asta este viata! Cred ca la dorinta de victorie am fost superiori resitenilor. Ne-am mobilizat bine si credem in sansele noastre, cele putine pe care le avem si in continuare ne vom pastra capul pe umeri si picioarele pe pamant. Acasa trebuie sa jucam exact. Daca va fi sa castigam Cupa Challenge este un rezultat absolut neasteptat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„la dorinta de victorie am fost superiori”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*