La cules de puncte

Handbalistii suceveni incep de sambata goana dupa puncte. Odata depasite meciurile cu HCM Constanta si Steaua Bucuresti, jucatorii Universitatii sunt hotarati sa bifeze cat mai multe victorii, astfel incat sa revina repede pe un loc de cupa europeana.

Portarul Iulian Andrei vrea sa faca uitate cat mai repede ultimele doua esecuri si nu concepe altceva decat o victorie in meciul cu Rom Cri Brasov.

“Este timpul sa avem cateva meciuri castigate consecutiv. Au trecut doua meciuri cu echipe care se bat la castigarea titlului. Dupa ce am scapat acum de HCM si Steaua, trebuie sa incepem sa strangem puncte. Sper sa luam punctele cu Brasov si sa avem o minivacanta mai linistita, astfel incat sa pregatim cat mai bine meciul din urmatoare etapa de la Satu Mare”, este de parere Iulian Andrei.

Pivotul Universitatii, Ioan Tcaciuc, isi doreste concentrare maxima din partea tuturor colegilor: “Trebuie sa castigam meciul neaparat, indiferent la ce scor. Daca nu ne vom concetra suficient de bine, vom avea un meci foarte greu. Noi i-am vizionat si cred ca au o echipa destul de buna pentru varsta lor.”

Pentru Universitatea Suceava urmeaza trei meciuri cu echipe accesibile, in care trebuie sa obtina maximul de puncte. Sucevenii vor infrunta nou-promovatele Rom Cri Brasov si CSM Satu Mare, iar apoi Dinamo Bucuresti, echipa care se afla in acest moment pe ultimul loc al clasamentului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La cules de puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*