Juniorul Suceava, Omnia şi LPS Suceava s-au înscris în noul sezon al Ligii a IV-a

Conducerea AJF Suceava va stabili la inceputul saptamanii viitoare, intr-o sedinta cu delegatii cluburilor de Liga a IV-a, planul de atac pentru viitorul sezon competitional. Programata de debuteze pe 27 august, noua editie de campionat a Ligii a IV-a se va desfasura intr-un format cu 12 sau 14 echipe.

Juniorul Suceava, Omnia Suceava si LPS Suceava sunt noutatile certe de pe tabloul Ligii a IV-a. O a patra formatie, Siretul Dolhasca, si-a exprimat la randul ei dorinta de a se inscrie la startul viitorului sezon din esalonul patru.

Fata de sezonul trecut au disparut de pe tabloul Ligii a IV-a, Bradul Putna, Avantul Volovat, Forestierul Frumosu si Bucovina Radauti, ultima promovand.

Data limita pentru inscrierea in Liga a IV-a este 24 iulie. Juniorul, Omnia si LPS au depus deja cereri, mai asteptam raspunsul celor de la Dolhasca. Daca vom avea doar 12 echipe la start, este obligatoriu ca la sfarsitul sezonului regulat sa organizam un play-off intre primele patru clasate. De asemenea, la intalnirea pe care vom avea-o saptamana viitoare cu delegatii cluburilor de Liga a IV-a, voi veni cu propunerea ca echipele inscrise in aceasta vara in campionat sa nu aiba in primul sezon drept de promovare”, a declarat presedintele AJF, Ciprian Anton.

Astfel, editia de campionat 2017/2018 a Ligii a IV-a ar putea aduna la start urmatoarele formatii: Viitorul Liteni, Progresul Fratautii Vechi, Somuz Falticeni, Somuzul Preutesti, Moldova Draguseni, Foresta Siret, Stejarul Cajvana, Victoria Vatra Moldovitei, Recolta Fantanele, CS Gura Humorului, CS Omnia Suceava, ACS Juniorul Suceava, LPS Suceava si Siretul Dolhasca.

Noul sezon va fi deschis de Supercupa AJF Suceava, programata duminica, 13 august, pe terenul din Dolhasca, intre CSM Bucovina Radauti si Viitorul Liteni.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Juniorul Suceava, Omnia şi LPS Suceava s-au înscris în noul sezon al Ligii a IV-a"

  1. Ioaaaaaneeeee, cum sa le tai principalul obiectiv posibil acestor echipe daca vor juca in IV ???

    Nu asa iti distrugi propria jucarie?

    Sau lista dorintelor de promovare e plina si ar fi mai usor de manevrat echipele noi sa joace pt cine vrei tu?

  2. Una dintre ele va juca pe Areni in locul Forestei.Echipa in liga2 care sa joace pe Areni cred ca o sa avem peste vreo 10 ani.Pacat ca autoritatile Locale si Judetene nu au pus umarul la salvarea echipei fanion a Judetului si anume Foresta.

  3. Nicio echipă înafară de echipa orașului nu va juca pe Areni(excepții:finale,Supercupa,etc) dacă Primăria și Consiliul local nu se va ocupa de echipă,aceasta va juca câteva meciuri în sezonul 2017-2018 și va disparea.Stadionul cred că va fi demolat și o să treacă vreo 5-6 ani până vom avea o echipă de liga 2 dat am înțeles că la Rădăuți este un proiect serios și cine știe….!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*