Juniorul Suceava a câștigat două titluri la Cupa Play

Juniorul Suceava a castigat Cupa Play cu grupele de 2012 si 2014.

Condusa de pe banca de Constantin Dumistracel, grupa de copii nascuti in 2012 (foto) a castigat toate cele sase meciuri disputate pe parcursul turneului de la Bacau: 10-0 cu FC Joy Bacau, 4-2 cu Viitorul Chisinau, 3-0 cu Juniorul Dorohoi, 8-2 cu Junior Nectar Iasi, in grupe, 4-2 cu Junior Botosani, in semifinale si 8-4 cu Viitorul Chisinau, in finala.

Baietii nostri au lasat din nou o impresie foarte buna si au aratat ca sunt un grup puternic. Am avut parte de o competitie echilibrata si momente in care am fost condusi pe tabela in semifinala si în finala, dar copiii s-au mobilizat exemplar si s-au impus pe merit. Multumim tuturor sustinatorilor nostri„, a spus antrenorul Constantin Dumistracel.

O isprava similara a reusit si grupa de copii nascuti in 2014, condusa de Daniel Bostan, care a bifat de asemenea victorii pe linie la Cupa Play: 2-0 cu Juniorul Dorohoi, 10-8 cu Diasport Bacau II, 11-7 cu Diasport Bacau, 6-2 cu Real Junior Vaslui, in grupe, 5-1 cu Pumas IasI, in semifinale si 9-1 cu Real Junior Vaslui, in finala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul Suceava a câștigat două titluri la Cupa Play"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*