Juniorul, locul 3 la Brăila

Juniorul Suceava a ratat de putin calificarea in finala Campionatului National de juniori E, dupa ce a ocupat doar locul 3 la turneul semifinal desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Braila.

Trupa pregatita de Andrei Aileni a avut parte de un inceput perfect de turneu, reusind sa castige meciul de deschidere, disputat vineri, in compania celor de la Viitorul Constanta, cu scorul de 3-2, printr-un hattrick semnat de capitanul Ionut Nistor. Sambata, “alb-verzii” au jucat in compania celor de la Dinamo, gruparea din “Stefan cel Mare” reusind sa se impuna in final, cu scorul de 1-0, in urma unui gol norocos, venit in urma unei lovituri libere. Fara sanse de a mai prinde primul loc, dupa ce Viitorul Constanta a trecut cu 3-1 de Dinamo, formatia suceveana a incheiat turneul cu o remiza de palmares, scor 2-2, in fata gazdelor de la Academica Stars Braila. In acest ultim meci, Juniorul Suceava a punctat prin Mihnea Mostoflei si acelasi Ionut Nistor.

Eu sunt multumit de faptul ca am ajuns pana aici. Acesta a fost si obiectivul meu de cand am venit la clubul Juniorul, sa ne batem cu cele mai bune formatii de tara. Dupa cum a reactionat publicul, cred ca am prestat cel mai consistent joc dintre echipele prezente la acest turneu. E clar ca acesti copii progreseaza si sunt convins ca 2-3 dintre ei vor ajunge fotbalisti”, a declarat Andrei Aileni.

Autor a patru goluri pe parcursul turneului semifinal, suceveanul Ionut Nistor a fost si remarcatul oficialilor FRF, pentru o viitoare convocare la echipa nationala.

Antrenorul sucevenilor, Andrei Aileni, a mizat in aceasta campanie de calificare pe urmatorul lot de jucatori: Narcis Puscasu, Mihnea Mostoflei, Luca Atitienei, Dimitrie Toader, Iustin Strugariu, Eduard Neamtu, Robert Locic, Matteo Vacariu, Ionut Nistor, Andrei Cozaciuc, Rares Macovei, Alexandru Cantemir si Eduard Homiuc.

Rezultatele turneului semifinal de la Braila:

Juniorul Suceava – Viitorul Constanta 3-2
Dinamo Bucuresti – Academica Stars Braila 5-2

Viitorul Constanta – Academica Stars Braila 3-2
Juniorul Suceava – Dinamo Bucuresti 0-1

Dinamo Bucuresti – Viitorul Constanta 1-3
Academica Stars Braila – Juniorul Suceava 2-2

Clasament: 1. Viitorul 6p, 2. Dinamo 6p, 3. Juniorul 4p, 4. Academica Stars 1p.

Viitorul Constanta si Atletico Arad vor disputa finala Campionatului de Juniori E.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul, locul 3 la Brăila"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*