Juniorul a câștigat faza județeană a Cupei României

Juniorul Suceava a câștigat faza județeană a Cupei României, după ce s-a impus duminică, pe stadionul Areni, în finala competiției, în fața celor de la Rarăul Câmpulung, cu scorul de 3-1.

Trupa condusă de Bogdan Pantea, Laurențiu Berezoschi și Iulian Ignătescu a deschis scorul încă din minutul 3, când George Tomescu a luat o acțiune pe cont propriu și a înscris din 16 metri.

Atacantul sucevenilor și-a trecut în cont dubla în minutul 71, când l-a învins pe Mitruț cu un șut din interiorul careului.

Gruparea câmpulungeană a redus din diferență trei minute mai târziu, prin Stroia, care a marcat cu o lovitură de cap după o centrarea din banda stângă.

Scăpată fără gol primit la ocazia lui Timiș, Juniorul și-a securizat victoria în minutul 83, când Tomescu a bifat hattrick-ul după ce a transformat un penalty obținut de tânărul Eminovici.

Juniorul Suceava: Hânțăscu – Breniuc, Scutar, Mandiuc, Pelepco, Prichici, Negrea, Solovăstru, Holca, M. Ilie, R. Tomescu. Antrenor: Laurențiu Berezoschi. Au mai intrat. Obreja, Hreceniuc, Ilișoi și Eminovici.

Rarău Câmpulung: Mitruț – Jascu, Neagoe, Iușcă, C. Ilie, Tivodari, Piticari, Cuciurean, Bidan, Stroia, Jitariuc. Antrenor: Alin Iftime. Au mai intrat: Timiș, Hrab.

Juniorul Suceava va participa în primul tur din faza națională a Cupei României, ce va avea loc pe 28 iulie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul a câștigat faza județeană a Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*