Juniorul a câştigat Braşov Cup la 2004

ACS Juniorul Suceava continua sa colectioneze trofee. Grupa de 2004 a „alb-verzilor” a castigat Brasov Cup, un puternic turneu international de fotbal juvenil, care a reunit la start 15 formatii la aceasta categorie de varsta.

Condusa de pe margine de antrenorii Bogdan Pantea, Constantin Dumistracel si Mihai Gurita, echipa suceveana a ocupat locul doi in grupe, dupa 2-1 cu LPS Banatul Timisoara, 3-0 cu Ajax Bucuresti, 3-0 cu Edu Sport Iasi si 0-3 cu Cautis Steaua Sudului. „Alb-verzii” si-au croit drum spre finala competitiei, dupa ce au trecut de Pro Junior Craiova (4-1), in sferturi, si de Cautis Steaua Sudului (2-1), in semifinale. In finala, cei de la ACS Juniorul au dat din nou peste LPS Banatul, in fata carora s-au impus cu 2-1, prin golurile lui Ionut Nistor si Eduard Neamtu, ultimul fiind declarat MVP-ul turneului la categoria 2004.

O prestatie remarcabila a avut si grupa de 2003, care s-a intors de la Brasov cu medaliile de bronz, dupa ce a trecut in finala mica de CSS Slatina. La final, suceveanul Razvan Zofota a fost declarat cel mai bun portar al turneului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul a câştigat Braşov Cup la 2004"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*