Juniorii rămân neînvinşi

Cetatea a ramas neinvinsa si dupa disputarea etapei a III-a din cadrul Campionatului National de Juniori Republicani. In prim plan se afla grupa pregatita de Aurel Constantin, care s-a impus ieri, scor 2-0, in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, printr-o dubla semnata de Jalba (foto), si are punctaj maxim dupa primele trei runde.

Cetatea: Butnariu – Ignat, Cernovschi, Andronicescu, Spasene, Saftiuc, Avrămia, Jalbă, Bejenaru, Rotaru, Sturzu. Au mai intrat: Revenciuc, Gliga, Fratea, Filip şi Sadoveac.

In celalalt meci al zilei, grupa de Juniori B, condusa de Ciprian Anton, a incheiat nedecis, scor 0-0, confrundarea disputata in compania nemtenilor si ramane cu doua remize si o victorie dupa 3 jocuri.

Cetatea: Hânţescu – Pustiu, Căeriu, Ocrainiciuc, Arotăriţei, Ştefan, Galeş, Buziuc, Gâscă, Colesniuc, Cojocariu. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Julei, Vezeteu şi Moisii.

In etapa urmatoare, Cetatea se va deplasa pe terenul celor de la CSS Targu-Neamt, intr-o dubla intalnire programata duminica, 27 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii rămân neînvinşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*