Juniorii B de la LPS au debutat cu un eşec

Aurel Constantin

Echipa de juniori B a Liceului cu Program Sportiv Suceava a debutat cu o înfrângere în Liga Elitelor sub 17 ani. Jucătorii pregătiţi de Aurel Constantin au pierdut cu scorul de 5-1 meciul disputat sâmbătă, pe terenul Metaloglobus din Capitală, în compania Academiei Sport Team Bucureşti.

Sucevenii şi-au creat în startul partidei trei mari ocazii, dar au ratat de fiecare dată din poziţie unu la unu cu portarul advers. Contrar cursului jocului, gazdele au condus la pauză cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty. Academia Sport Team Bucuresti avea să se impună în final cu cu categoric 5-1, golul de onoare al trupei lui Aurel Constantin fiind marcat de Robert Ciobanu.

“Am dominat prima repriză, după care căldura şi-a spus cuvântul. S-a jucat pe teren sintetic, la 42 de grade, de te frigeai la picioare. Am avut un penalty neacordat, iar la 3-1 ni s-a refuzat un gol valabil. Ultimele două goluri le-am primit în secvenţele de final”, a mărturisit antrenorul Aurel Constantin.

Rapid Suceava juniori B

Rapid Suceava – juniori B

Singura victorie a republicanilor suceveni în prima etapă a fost obţinută de grupa de juniori B de la Rapid Suceava. Formaţia pregătită de Florin Cristescu s-a impus, la Siret, cu scorul de 3-1 în faţa celor de la LPS Roman, graţie golurilor marcate de Robert Bosînceanu, Cătălin Tacu şi Călin Colţuneac. La juniori A jucătorii antrenaţi de Ilie Gafencu au cedat cu 0-4 în faţa echipei CSMS Iaşi.

Bucovina Pojorâta a pierdut ambele jocuri disputate la LPS Iaşi. A fost 3-0 la juniori A şi 5-1 la juniori B. Juniorii A de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au urmărit prima rundă de pe margine.

În etapa a 2-a din Liga Elitelor, juniorii B de la LPS Suceava vor primi sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul “Areni” vizita echipei Petrolul Ploieşti.

Campionatele Nationale de juniori A si B programează sâmbătă, pe stadionul din Iţcani, un prim duel sucevean, între reprezentantele cluburilor Bucovina Pojorâta şi Rapid Suceava. În aceeaşi zi, juniorii A de la LPS Suceava vor debuta în noul sezon cu un meci în fieful formaţiei ASC Bacău.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorii B de la LPS au debutat cu un eşec"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*