Juniori III | CSU Suceava a ocupat locul 6 la turneul final al Campionatului Naţional

CSU Suceava a participat zilele trecute la turneul final al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori III, competitie care a adunat la Sighisoara cele mai bune opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta.

Dupa cinci zile de intreceri, formatia antrenata de Vasile Boca si Ioan Tcaciuc a incheiat turneul final pe locul 6, cu o victorie si trei infrangeri. CSU Suceava a debutat in faza grupelor contra formatiei CSSM Bacau, in fata careia au cedat in ultimele cinci minute, cu scorul 31-33, dupa ce a remontat un handicap de cinci goluri avut la pauza si a condus in mai multe randuri pe parcursul reprizei secunde. In cel de-al doilea joc, echipa antrenata de Vasile Boca si Ioan Tcaciuc a reusit sa se impuna la limita, scor 29-28, in fata celor de la Dinamo Brasov, dupa un inceput greoi, in care a fost nevoita din nou sa recupereze un dezavantaj de cinci goluri. Formatia suceveana nu a reusit insa sa intre in lupta pentru medalii, dupa ce a pierdut in ultima etapa din grupe, cu scorul de 22-30, in fata celor de la CSS Galati, la finalul unui meci cu opt eliminari temporare dictate in tabara micilor universitari. In meciul pentru locurile 5-6, antrenorii Vasile Boca si Ioan Tcaciuc au mizat pe jucatorii care au evoluat mai putin, pierzand in fata celor de la Minaur Baia Mare, cu 27-38.

Formatia suceveana a mizat la turneul final de juniori III pe urmatorul lot de jucatori: Bogdan Baltaru, Andrei Andone, Andrei Citron, Paul Smocot, Teodor Brinzac, Stefan Jitareanu, Giorgio Cantoreanu, Eusebiu Fedic, Daniel Stanciuc, Iustin Ivan, Iulian Rosu, Cristian Bejinariu, Daniel Burac si Florin Boaru.

A fost prima participare la un turneul final cu generatie 2002-2003 si vreau sa-i felicit pe toti componentii echipei pentru munca pe care au depus-o pe parcursul intregului sezon si pentru acest loc 6 ocupat la nivel national. E o performanta buna, tinand cont ca la startul campionatului s-au inscris peste 60 de echipe. A fost o experienta care ne va prinde bine in viitorul apropiat, la anul, cand vom face pasul spre juniori II, o etapa in care putem spune ca incepe cu adevarat handbalul de performanta. Important este sa ramanem omogeni”, a declarat antrenorul Vasile Boca, care a tinut sa multumeasca parintilor, conducerii CSU Suceava si a Scolii “Ion Creanga” si colegului sau din staff , Ioan Tcaciuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniori III | CSU Suceava a ocupat locul 6 la turneul final al Campionatului Naţional"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*