Joacă zonalul la Rădăuţi

Progresul Fratautii Vechi are o sansa in plus sa ajunga in semifinalele Campionatului National de juniori A1. Va disputa turneul zonal la doar 10 kilometri de casa, pe stadionul Municipal din Radauti.  Trupa condusa de Alex Cardei va avea doar doua adversare in lupta pentru singurul loc calificabil: Metalul Buzau si CSM Pascani.

Progresul Fratautii Vechi s-a calificat la turneul zonal dupa ce a trecut in barajul interjudetean, cu scorul general de 4-0, de botosanenii de la Viitorul Blandesti. Finalista a editiei de anul trecut, CSM Pascani a eliminat in prima faza formatia Aerostar Bacau, cu scorul general de 11-0, in vreme ce Metalul Buzau a trecut, cu 5-3 la general, de Viitorul Axintele.

Programul turneului zonal de la Radauti:

Vineri:
Metalul Buzau – CSM Pascani: 1-8

Sambata:
CSM Pascani – Progresul Fratautii Vechi: 3-1 (contestatie)
A marcat: Dumitrescu.

Duminica:
Progresul Fratautii Vechi – Metalul Buzau: 3-1
Au marcat: Cernovschi(2) și Hurjui.

Celelalte trei turnee zonale vor avea loc la Tarlungeni, Horezu si Beius, castigatoarele urmand sa se califice in semifinalele Campionatului National.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Joacă zonalul la Rădăuţi"

  1. Contestatie doamne numai pe asta se umbla sunt dintr-un sat si mai vor si contestatie atunci cand ei au in teren jucator de 1995 e vorba despre Fratautii . Am fost la meci sunt din Bacau ..si Pascaniul a jucat pe bune fara jucatori pe fals . Dar asa e la noi in Romania ..
    Anul trecut Pascanenii au luat Locul 2 pe Tara , anul asta eu am incredere in ei ca o sa ia locul 1 imi place mult cum joaca si au si un profesor extraordinar.. Succes la Bucuresti copii !

    • Ai noroc că nu ai comentat înainte aici, care-i problema că echipa este dintr-un sat, atâtat timp cât au încălcat regulamentul trebuie să plătească. Mult noroc ai avut. Stai la locul tău cuminte fără comentarii de câcat.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*