JE | LPS Suceava merge la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului National de fotbal rezervat juniorilor E. Formatia antrenata de Andrei Itco a ajuns intre cele mai bune opt echipe din tara la categoria de varsta 2007 din postura de castigatoare a turneului zonal organizat la Letea (Bacau). Echipa suceveana a castigat faza grupelor dupa 9-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt, 1-1 cu CSS Botosani si 6-0 cu LPS Galati, iar in finala a trecut de LPS Vaslui cu scorul de 6-1.

Îi felicit pe micii fotbalisti pentru aceasta performanta si pentru rezultatele din ultima vreme, care vin în urma seriozitatii si a muncii depuse în toti acesti ani. Grupa 2007 se afla a doua oara în aceasta postura de echipa calificata la turneul final, la prima participare reusind sa ocupe locul 4 pe tara. Am încredere ca vom face din nou o figura frumoasa si vom dovedi înca o data ca reprezentam cu mândrie Suceava. Multumesc celei mai frumoase galerii, care a avut un aport consistent în evolutiile copiilor si, nu în ultimul rând, conducerii Liceului cu Program Sportiv pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Andrei Itco.

LPS Suceava este formata din urmatorul lot de jucatori: Claudiu David, David Isac, Stefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Gaina, Mihai Sava, Victor Babascu, Stefan Petraru, Rares Stefanoaia, Augustin Gaina, Luca Gavrilovici, Andrei Târnoschi, Sebastian Burlacu, Vlad Murariu si Matei Manolache.

La turneul final s-au mai calificat: Farul Constanta, Cautis Steaua Sudului, Viitorul Arges, AS Kids Tampa, New Stars, Atletico Arad si Luceafarul Cluj.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "JE | LPS Suceava merge la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*