JC | Juniorul dispută turneul zonal pe Areni

ACS Juniorul Suceava se va bate pe teren propriu pentru calificarea la turneul semifinal al Campionatului National under 15, dupa ce Federatia Romana de Fotbal a acceptat ca turneul zonal sa aiba loc pe stadionul Areni, in baza unei oferte depusa de presedintele Asociatiei Judeteane de Fotbal Suceava, Ciprian Anton. Programata de joi pana duminica, faza zonala de pe stadionul Areni va aduna la start cele sapte campioane din Moldova. In prima faza echipele participante au fost impartite in doua grupe dupa cum urmeaza: ACS Juniorul Suceava, LPS Botosani, LPS Piatra Neamt si LPS Vaslui, in Grupa A, iar Junior Galati, LPS Bacau si CSM Politehnica Iasi, in Grupa B.

Programul echipei sucevene:

Joi:
ora 15.30: Juniorul Suceava – LPS Botosani

Vineri:
ora 17.00: Juniorul Suceava – LPS Piatra Neamt

Sambata:
ora 10.30: Juniorul Suceava – LPS Vaslui

Castigatoarele cele doua grupe vor juca finala, duminica, de la ora 11.00, invingatoarea urmand sa ajunga la turneul semifinal al Campionatului U15.

Juniorul Suceava se bazeaza pe urmatorul lot de jucatori: Razvan Zofota, Sandro Solcan, Lucian Rusu – portari, Tiberiu Danilet, Vlad Lutu, Leonard Pascar, Mihai Filimon, David Toader, Marian Ilie, Andrei Varasciuc, Vlad Hreceniuc, Denis Solovastru, Sebastian Nechita, Albert Hofman, Stefan Socoliuc, Robert Orhei, Claudiu Stoian si Robert Ciornei – jucatori de câmp.

Echipa pregatita de Bogdan Pantea, Constantin Dumistracel si Mihai Gurita a castigat campionatul judetean de juniori C cu 18 victorii in 20 de etape si o medie de 6,5 goluri marcate pe meci.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "JC | Juniorul dispută turneul zonal pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*