Iulian Andrei: “Vrem revanşa”

Integralist în meciul de la Piteşti, portarul Universităţii, Iulian Andrei, a recunoscut că echipa suceveană a tratat cu maximă seriozitate meciul de sâmbătă, deşi adversara ocupa penultimul loc în Liga Naţională.

“Ne-am antrenat bine, astfel încât să nu mai facem o surpriză ca în meciul tur, când am făcut egal. S-a văzut şi în scorul înregistrat, atât pe parcursul jocului când am avut avantaj permanent de 5, 6 goluri, cât şi la final, când tabela a arătat o diferenţă de 11 goluri” a spus goalkeeperul sucevean.

Referitor la meciul de miercuri cu Politehnica Timişoara, Iulian Andrei nu şi-a ascuns intenţia de revanşă faţă de meciul din tur, atunci când Universitatea a pierdut în Banat cu scorul de 21-22: “Va fi un meci greu, pentru că ei vin după 4 înfrângeri consecutive şi vor dori să-şi mai salveze din onoare. Noi vrem să ne luăm revanşa pentru că în tur ne-au învins la un gol diferenţă şi pe lângă asta avem nevoie mare de puncte pentru a ajunge Odorheiul şi Bacăul. Nu ne permitem să mai facem vreun pas greşit. Aşteptăm multă lume la sală, să vină, să ne încurajeze, pentru că avem mare nevoie de public.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Iulian Andrei: “Vrem revanşa”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*