Irimescu: „N-am fost contactat de Suceava”

Sucevean la origine, pivotul formatiei UCM Resita, Ghita Irimescu, se afla la final de contract cu detinatoarea trofeului Challenge Cup. Desi se iveste astfel o noua oportunitate de intarire a lotului sucevean, handbalistul a declarat pentru GazetaSV.ro ca nu a fost cautat de niciun oficial al Universitatii: “Intr-adevar, sunt la final de contract cu Resita dar nu am fost contactat de nimeni de la Suceava. Nu pot sa spun daca m-a cautat sau nu o alta echipa, eu oricum vreau sa raman aici“.

Referitor la deznodamantul finalei Challenge Cup, handbalistul considera ca diferenta a fost facuta de experienta sporita a echipei sale: “Si Suceava a jucat foarte bine, in tur ne-a invins. Dar in retur experienta noastra competitionala si-a spus cuvantul“.

Si la finalul sezonului trecut handbalistul a fost la sfarsit de contract, dar a reinnoit intelegerea cu UCM pe o perioada de un an. Actualmente jucator de baza in echipa nationala, Irimescu a mai trecut in cariera pe la Politehnica Timisoara si HC Minaur Baia Mare.

foto: ucmsport.com

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Irimescu: „N-am fost contactat de Suceava”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*