Ionescu îi răspunde lui Ted

După ce antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu, a renunţat la ideea de a-l înregimenta pe Claudiu Ionescu, motivând că acesta nu are rezistenţă fizică şi că nu este disciplinat din punct de vedere tactic, mijlocaşul a replicat prin intermediul site-ului Liga2.ro.

„Precizez că nu este nimic adevărat, ci numai o răutate a celor de la clubul sucevean întrucât, cu trei zile înainte, mi-am exprimat dorinţa de a nu continua cu ei în sezonul următor din cauza nerespectării unei clauze din contract prin care conducerea trebuia să îmi asigure locuinţă în oraş pentru a-mi aduce şi familia la Suceava. Până la data respectivă am fost cazat într-o pensiune aflată la 5 kilometri de Suceava. În ceea ce priveşte valoarea mea fotbalistică, aceasta a fost apreciată atât de mass-media locală, cât şi de publicul prezent la cele două jocuri amicale în care am evoluat pentru echipa Rapid CFR Suceava. În încheiere, le doresc suporterilor suceveni să aibă puterea de a-şi susţine formaţia favorită în următorul campionat,un sezon bun şi cât mai multă linişte din partea oficialilor F.R.F. faţă de ediţia precedentă”, a declarat Claudiu Ionescu pentru Liga 2.ro.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Ionescu îi răspunde lui Ted"

 1. pt Daniel Vatamanu | 14 august 2014 at 15:45 | Răspunde

  A ajuns Gaspar la Rapid ? Multumesc!

 2. pt Daniel Vatamanu | 14 august 2014 at 17:45 | Răspunde

  Si cine mai vine atunci ? Semeghin ramane ?

 3. pt Daniel Vatamanu | 14 august 2014 at 18:17 | Răspunde

  Sunt penibili in frunte cu Moldovan ! Ne-am lamurit si cu schimbarea in FCM ! La mijloc suntem rupti si ei fugaresc pe C. Ionescu fara ca sa aduca nimic in loc ? PENIBILI !

 4. Respect, Ionescu! Te-au facut baietzii de la Suceava, da lasa, o sa ajungi la mai bine! Bafta unde vei ajunge!!!

 5. BAI PROST PENIBIL CE EST, VORBESTI SA TE AFLI IN TREABA, NU AI CITIT CA VINE INTUNERIC, CARE A FOST CAPITAN DE ECHIPA LA BACAU SI NU REZERVA LA BRAILA PRECUM IONESCU, CU PROSTII NU TE POTI PUNE………..

 6. Claudiu Sevaciuc | 14 august 2014 at 23:03 | Răspunde

  Bafta Claudiu oriunde ai merge, poate ca eu sunt dintre putinii suceveni care iti stie potentialul. Daca e adevarat ca puteai alerga doar 30 de minute, eu spun ca erau de ajuns ca sa decizi multe jocuri. Ai fost si vei ramane ca o piatra pretioase pe care doar bijutierii o pot pune in valoare. Imi pare rau ca nu me-am vazut 🙁 .

  • Daca si Seva a spus asta inseamna ceva! Si sunt total de acord cu asta. Cine a vrut sa vada a vazut o tehnicitate la Ionescu cum demult nu s-a mai vazut la o echipa suceveana.

   Cat despre „suporter” – vezi sa nu vina de fapt INTUNERICU la Rapid CFR!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*