Ion Lungu: “Vineri are loc licitaţia pentru fotbal. Aşteptăm să vină şi performanţele!”

Lungu

Licitatia prin care clubul Foresta solicita Primariei alocarea a 1.000.000 de lei pana la finalul acestui an va avea loc maine. Anuntul a fost facut de primarul Ion Lungu, care asteapta de acum si rezultate din partea echipei de fotbal.

Astazi (n.r. miercuri) este termenul limita de depunere a ofertelor pentru cei 1.000.000 de lei destinati fotbalului. Desi n-am vazut inca acel certificat fiscal zero, am inteles ca cei de la Foresta au achitat datoriile la Finante. Ca atare, pe data de 15 septembrie va avea loc licitatia pentru acordarea banilor. Asteptam sa vina si performantele. Am inteles ca avem o multinationala acum, voi merge si eu intr-o zi ca sa vad echipa”, a declarat primarul Lungu in conferinta de presa de miercuri

Conducerea Forestei a depus dosarul pentru obtinerea finantarii la Primarie.

Edilul a precizat ca stadionul Areni se afla in plin proces de modernizare, mai ales la nivelul vestiarelor. “Am vopsit stadionul, arata foarte bine de la mine din birou. Lucram totodata la inlocuirea celor patru centrale termice si la instalatiile sanitare de la stadion”, a mentionat Ion Lungu.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Ion Lungu: “Vineri are loc licitaţia pentru fotbal. Aşteptăm să vină şi performanţele!”"

 1. „Am vopsit stadionul!” Doamne cat de ipocrit poate fi! „Afara vopsit gardul, inauntru –
  leopardul” Mare realizare sa vopsesti!

 2. Renovare nu inseamna vopsire! Minciuni electorale

 3. Dl Lungu ,renovare nu înseamnă să dai cu var şi sa reparii vestiarele etc ,noi suporterii ,microbistii credeam ca consolidezi tribuna 2 montezii scaune peste tot ,o reparatie totala a stadionului ,,,,gen Ploiesti !!!!! foc de paie ude ….

 4. Deci,s-a platit sau nu DATORIA la fisc?Asteptam dovezile.

 5. Cine aia a mea ești tu sa aștepți dovezi ?
  Bai ar trebui sa înțeleagă toți ca abia acum se poate spune ca clubul este privat și nu mai cereți voi neica nimeni explicații, din moment ce oameni ăștia au venit și au dat zeci de mii de euro lăsați-i sa-și facă treaba,bine ,rău cum cred ei ca sunt banii lor.
  Unii din voi care vreți explicații, Care dați indicații ca vezi doamne ce fac ei, DE CE Nu ați venit voi cu banul sa luați clubul și sa faceți ce va taie capul pe banii voștri.
  Eu sunt sigur ca ei dacă au venit sa bage o căruță de bani aici au venit cu gându-l sa facă treaba , dacă vor reuși rămâne de văzut.
  Mai lăsați comentariile răutăcioase și hai sa fim alături de ei și echipa ca pana la urma reprezintă orașul.

 6. DUTULE/SUPORTER, calca frana ca depasesti limita bunului simt.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*