Ion Lungu îi cere demisia antrenorului Adrian Chiruț

Popa Lungu Chirut

Adrian Chirut are zilele numarate pe banca tehnica a echipei locale de handbal CSU Suceava. Cel putin asta reiese din declaratiile facute miercuri de primarul Ion Lungu, care vrea sa fie luate masuri dupa ce universitarii au retrogradat din Liga Nationala la finalul acestui sezon. “Am observat ca lucrurile nu sunt in regula la echipa locala de handbal inca de la primul meci din retur. Sa nu se supere domnul Chirut, dar ceva e putred in Danemarca. Cand echipa retrogradeaza, primul sacrificat este antrenorul. Am colaborat bine cu Adi Chirut, dar ceva trebuie sa se intample, trebuie sa luam niste masuri” a declarat primarul Ion Lungu.

Ion Lungu urmeaza sa se intalneasca in cursul zilei de joi cu rectorul USV Valentin Popa pentru a stabi o strategie astfel incat CSU Suceava sa revina anul viitor pe prima scena a handbalului masculin. Totodata, edilul a precizat ca municipalitatea nu intentioneaza sa diminueze bugetul echipei dupa retrogradarea acesteia in Divizia A dupa trei ani. “Voi avea o intalnire cu domnul rector sa vedem ce strategie putem aplica in continuare si cum putem pune bazele promovarii la finalul sezonului viitor in Liga Nationala. Nu taiem din buget, dar vrem sa ne asiguram sa putem pune bazele revenirii”, a anuntat primarul Sucevei, care a precizat ca echipa de handbal a primit deja 200.000 de lei din bugetul de 1.500.000 de lei promis in acest an.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Ion Lungu îi cere demisia antrenorului Adrian Chiruț"

  1. Moisa Catalin | 24 mai 2019 at 0:09 | Răspunde

    Alex sunt multe lucruri pe care noi suporterii nu le cunoastem dar putem spune ca dincolo de iubirea pentru sport in Suceava trebuie sa existe performanta dat fiind istoricul orasului in handbal. Chirut a luat echipa in primul esalon fara pic de experienta. Nu ne putem permite din bani publici sa ne dezvoltam profesional. Daca e so luam asa atunci fiecare fost jucator are acest drept. Performanta se face strict pe criterii de compententa.s-au auzit multe despre ei ca sunt lipsiti de diplomatie atat fata de colegi cat si fata de principalii oameni care decid. Fiecare e respinsabil pentru rezultatele proaste. Or sa mai vina si altii si la fel vor pleca. Sa nu uitam de Bibirig de Ghervan care desi au avut rezultate clar superioare tot au plecat.acesta e cursul firesc. Un mercenar in momentul de fata ar fi cea mai buna optiune pt un antrenor.

  2. Primăria Suceava trebuie sa se implice mai mult, in susținerea sportului in municipiu. Echipa de handbal a retrogradat, echipa de fotbal se abate in mediocritate in Liga a III-a, etc.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*