Ion Craciun: Sunt mandru de Bursuc si Dospinescu

Tehnicianul echipei CSM Medgidia, Ion Craciun, i-a avut ca elevi pe sucevenii Bursuc si Dospinescu in vremea cand era antrenor la lotul national de juniori. In prezent piese de baza in angrenajul Universitatii, cei doi jucatori starnesc sentimente de mandrie in sufletul fostului lor profesor: “Sunt foarte mandru de Dospinescu si Bursuc ca au ajuns pana aici. Sunt doi copii linistiti, cuminti, ii urmaresc la fiecare joc al Sucevei care este transmis pe TVR3. Sper ca acestia sa faca un joc deosebit in Elvetia si astfel sa isi duca echipa in finala, unde de altfel nu o dau pe Resita ca si castigatoare pentru ca Suceava are o echipa ambitioasa, si vreau sa pun accent pe termenul ‘echipa’ pentru ca acolo este o unitate a grupului remarcabila. Oricum, la banii care s-au investit la Resita, cred ca acest trofeu, Cupa Challenge, este o pretentie cam mica pentru ei, in timp ce pentru o echipa proaspat intrata in competitiile europene, asa cum este Suceava, este un inceput foarte bun. Nu se pune problema daca Universitatea va juca si la anul in Challenge Cup, consider ca locul sase aproape si l-a asigurat si oricum isi va castiga pe teren, in ultima etapa, dreptul de a juca si la anul intr-o cupa europeana.”

Craciun a vorbit pentru GazetaSV si despre situatia precara a clubului pe care il reprezinta: “Noi suntem iesiti din toate calculele in acest sezon, doar primarul vad ca vrea sa ne scoata de tot din campionat. Fiecare jucator asteapta sa se termine campionatul pentru a-si putea gasi echipa. In mod sigur, nici eu nu voi mai ramane pentru ca pe primar nu il mai intereseaza soarta echipei si nici eu nu prea vreau sa fiu ciuca batailor pe oriunde merg. Am facut o mare greseala ca nu am plecat in vara trecuta. Editia actuala de campionat o vom termina, chiar de voi fi nevoit sa pun bani din buzunarul propriu. Tot ce vreau de la meciul de la Suceava e sa fie un joc frumos, nu ma intereseaza rezultatul asa de tare “.

Din lotul echipei din Medgidia va lipsi Sorin Mocanu, care s-a accidentat in meciul pe care echipa sa l-a jucat cu UCM Resita. Jucatorul nu va mai putea evolua pana la finalul sezonului. Delegatia dobrogeana a ajuns in Suceava aseara, in cursul acestei dimineti fiind programat un antrenament in sala LPS. Imediat dupa meci, autocarul celor de la Medgidia va porni spre casa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ion Craciun: Sunt mandru de Bursuc si Dospinescu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*