Ioan Tcaciuc va antrena CSU II Suceava

Ioan Tcaciuc

Conducerea Clubului Sportiv Universitar din Suceava a decis să reînființeze în această vară echipa a doua la handbal. CSU II Suceava va participa în campionatul Diviziei A și va fi antrenată de Ioan Tcaciuc și Iulian Andrei.

CSU Suceava va avea, din nou, două echipe de handbal masculin în competițiile naționale de seniori. Pe lângă echipa din Liga Națională, universitarii vor reînființa echipa a doua, care va fi formată din studenți și jucători care au terminat recent junioratul și va juca în Divizia A.

Ioan Tcaciuc va fi antrenorul principal al echipei secunde, pivotul în vârstă de 33 de ani urmând să continue, în paralel, și cariera de jucător la prima echipă. Ioan Tcaciuc va fi ajutat momentan pe banca tehnică de Iulian Andrei, iar pe viitor ar putea colabora cu Adi Mitrea.

„Prea multe nu pot să zic, sunt la început, nu mă pot laudă cu experiență în cariera de antrenor. Voi face patru antrenamente pe săptămână ca jucător și voi activa la prima echipă dacă va fi nevoie de mine. Echipa a doua va fi formată din tineri și va reprezenta pentru ei o etapă înainte de Liga Națională. Sper să fie depășită de cât mai mulți dintre ei”, a declarat Ioan Tcaciuc.

Începând de săptămâna trecută, când a avut loc reunirea lotului, sub comanda lui Adrian Chiruț și Iulian Andrei se pregătesc și câțiva tineri de perspectivă, care urmează să fie direcționați către echipa a doua.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Ioan Tcaciuc va antrena CSU II Suceava"

  1. Ioan Tcaciuc este un profesionist , bravo , felicitari si succes !

  2. DUPĂ PĂREREA DVS., ÎN ACEST MOMENT, CREDEŢI C-AR FI FOST ALTUL MAI POTRIVIT?!…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*