Invitaţie la hochei

Patinoarul Artificial din Suceava va găzdui la sfârşitul acestei săptămâni al treilea turneu din cadrul Campionatului Naţional de hochei pentru juniori sub 14 ani. In primul meci al turneului, programat vineri la ora 10:00, CSM Suceava va infrunta puternica echipa Dinamo Chisinau, urmand ca de la ora 20:00 sa intalnesca Steaua Bucuresti. Sambata, de la ora 12:00, echipa pregatita de Constantin Curelar si Catalin Vasiliu va juca in compania formatiei SCM Brasov. Duminica CSM Suceava are programat ultimul joc, de la ora 8:00, cu Olimpia Ploiesti.

“Ar fi frumos sa facem o surpriza si sa ne calificam intre primele 4 echipe din tara. Astfel am avea asigurat si locul III, pentru ca Dinamo Chisinau, desi va juca in play-off, nu va fi punctata”, a declarat Constantin Curelar.

Turneul de la Suceava va consemna primele meciuri in aer liber pentru juniorii sub 14 ani. Antrenorul Catalin Vasiliu considera ca acest lucru va avantaja formatia suceveana.

“Tot timpul cand cei din sud au venit la Suceava, au avut probleme cu acomodarea. Daca noua ne-a fost greu sa jucam in sala, ei nu sunt obisnuiti sa joace in aer liber si vor acuza aerul tare de aici. Avem sanse sa ne calificam pentru ca in ultimele meciuri ale noastre nu au fost diferente mari de scor. Daca pierdeam cu 2-15 atunci era alta treaba, dar am fost invinsi la doua goluri”, a spus Catalin Vasiliu.

Dupa primele doua turnee, CSM Suceava ocupa ultima pozitie in clasament, fiind la egalitate de puncte cu Olimpia Ploiesti. In acest sezon hocheistii suceveni au obtinut doua victorii: 4-3 cu Steaua Bucuresti si 7-5 cu Olimpia Ploiesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Invitaţie la hochei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*