Învinşi de două ori la Turda

CSU Suceava a fost invinsa in ambele meciuri de pregatire sustinute pe terenul medaliatei cu bronz din sezon trecut al Ligii Nationala de handbal masculin, Potaissa Turda.

Primul joc, disputat vineri seara, a fost controlat de la un capat la altul de formatia ardeleana, care s-a impus in final la o diferenta de 11 goluri, scor 34-23, dupa ce la pauza gazdele conduceau cu 17-9. In cel de-al doilea meci, desfasurat sambata dimineata, handbalistii pregatiti de Razvan Bernicu au mai echilibrat ostilitatile, pierzand in fata celor din Turda la o diferenta de sase goluri, 30-36.

Au fost doua meciuri in care ne-a interesat mai putin rezultatul. Avem multi jucatori noi la echipa, unii sunt in urma cu pregatirea, si va mai trece ceva timp pana vom reusit sa-i integram pe toti. Asta urmarim. Sa ne legam relatiile de la joc de la meci la meci. Din acest motiv avem saptamanal cate un turneu”, a declarat antrenorul sucevean Razvan Bernicu.

Cu ocazia dublei de la Turda, nu mai putin de 10 jucatori au imbracat pentru prima oara tricoul formatiei sucevene, este vorba de Maxim Beleaev, Tiberiu Popovici, Lucian Preda, Catalin Costea, portarul Eduard Duman, Iulian Alexa si sarbii Srdan Gavrilovici, Marko Davidovic, Daniel Miatovic si Dusan Trifkovic. In schimb, nu au facut deplasarea Cristi Bursuc si Gabriel Burlacu, amandoi fiind accidentati.

Miercuri, echipa suceveana se va intoarce in Ardeal, mai exact la Sighisoara, pentru un turneu amical la care vor mai participa echipa nationala de juniori si selectionatele universitare ale Romaniei si Mexicului. In perioada 7-9 august, CSU va organiza Memorialul “Mihai Mironiuc”, la editia din acest urmand sa vina la Suceava formatiile Dinamo Bucuresti, HC Vaslui si CSM Bucuresti. Pana la startul viitorul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin, programat pe data de 30 august, CSU Suceava va mai participa la doua turnee de pregatire la Vaslui si Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Învinşi de două ori la Turda"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*