Investitor surpriză la Rapid Suceava

Dumitru Moldovan si Gabi Clim

Divizionara secundă Rapid Suceava ar putea fi susţinută financiar, începând din această vară, de un potent om de afaceri. Conducatorii grupării din “Areni” se află în discutii avansate cu misteriosul “sponsor” şi aşteaptă ca în următoarele zile să primească un răspuns final din partea acestuia.

„Probabil va mai veni cineva lângă echipă, un potent om de afaceri, şi sperăm că astfel vom rezolva mult mai uşor problemele de ordin financiar. Pot să spun doar că este cineva din zonă. Săptămâna aceasta vom primi răspunsul final, iar în funcţie de acesta ne vom concentra pe pregătirea campionatului. Nu am definitivat discuţiile cu jucătorii pe care ni-i dorim tocmai din acest motiv. Probabil are şi dumnealui propuneri şi trebuie să ţinem cont de ele. Dacă vine cineva la echipa ca să te ajute, nu vrea să te zbaţi la retrogradare, vrea să fii în faţă şi să te baţi la promovare”, a anunţat preşedintele executiv al clubului Rapid Suceava, Dumitru Moldovan.

Echipa locală de fotbal mizează în continuare şi pe sprijinul Primăriei. Municipalitatea a virat în prima jumătate a anului în contul Rapidului suma de 5 miliarde de lei vechi, iar dacă „ceferiştii” vor îndeplini criteriile de performanţă impuse de Primărie ar urma să încaseze până la finalul anului alte 7 miliarde.

Conform preşedintelui Dumitru Moldovan, jucatorii Rapidului sunt cu salariile la zi, dar mai au de încasat primele pentru 8 puncte.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Investitor surpriză la Rapid Suceava"

  1. microbistul nordic | 7 iulie 2015 at 19:18 | Răspunde

    Numele investitorului este cumva Victor Mihalachi ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*