„Intreruperea ne scoate din ritm”

Antrenorul Cetatii, Ioan Radu, nu este incantat de amanarea meciului cu Farul Constanta. Tehnicianul sucevean considera ca elevii sai erau intr-o forma buna, iar pauza din weekendul care urmeaza ingreuneaza programul echipei.

“In general aceste intreruperi nu pica bine, tocmai de aceea nu se practica in campionatele straine. Pauza aceasta ne scoate din ritm pentru ca eram intr-o perioada fasta. Insa poate avea si parti bune daca avem in vedere faptul ca au aparut cateva accidentari in lot si poate vom reusi sa ii recuperam pe jucatori pana la urmatorul meci. Tot din cauza acestei intreruperi vom avea si un program ingreunat, este meciul de acasa cu FC Botosani – se stie ce incarcatura are, apoi deplasarea la Constanta, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa avem acasa cu Stejarul “ a spus Ioan Radu.

Seful bancii tehnice din Areni nu are de gand sa sporeasca intensitatea antrenamentelor fizice in aceasta perioada.

“In momentul de fata nu se mai umbla la pregatirea fizica, pentru ca este deja jumatatea turului de campionat si nu mai este cazul. Antrenamentele au menirea de a mentine capacitatea fizica a jucatorilor, iar in aceasta perioada de pauza totul se va face la un nivel obisnuit de efort” a mai spus antrenorul sucevean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Intreruperea ne scoate din ritm”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*