Intre familie şi suporteri

La finalul sezonului 2008-2009, după o scăpare de la retrogradare plină de emoţii, toată lumea îl dădea ca şi plecat pe Ionel Celpan de la Suceava. Atât conducerea clubului, cât şi cei care asigură bugetul echipei, au invocat criza economică colaborată cu salariul prea mare din contractul decarului sucevean. Zvonurile au fost alimentate şi de interesul pe care îl arăta proaspăta promovată în liga a doua, Victoria Brăneşti, în a-l acapara.

Odată cu schimbarea preşedintelui de club, speranţele de a-l revedea pe Areni în tricoul galben-albastru au început să prindă contur. “Am discutat şi cu Ioan Radu şi am convenit amândoi că Celpan este un jucător important la echipă. Nu ştim însă sigur dacă vom putea să-l ţinem, totul depinde de bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie“ afirma Ciprian Anton.

Ionel Celpan este animat de gândul că ar putea fi mult mai aproape de casă, de familie. Mai mult de atât, situaţia neclară de la clubul unde a activat în ultimii ani nu-l încurajează prea mult: “Am purtat o serie de discuţii telefonice cu domnul Anton dar încă nu s-a hotărât nimic. Sper totuşi să primesc un răspuns concret până la reunirea lotului pentru că după aia îmi va fi mai greu să plec. M-am simţit foarte bine la Suceava, dar aş dori să plec la Brăneşti pentru că sunt mai aproape de casă. Nici la Cetatea nu se ştie ce se întâmplă, depinde ce buget va fi alocat“.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Intre familie şi suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*