Interconti, reprezentata Sucevei la Constanta

Interconti a câştigat finala Cupei Seniorilor la fotbal şi va reprezenta Suceava în ultimul act al competiţiei care va avea loc la Constanţa. La finala dintre Interconti şi NTS a participat şi stelistul Dorin Goian, componentul echipei naţionale a României fiind cel care a înmânat trofeul.

Terenul de fotbal de la Iulius Mall a găzduit sâmbătă semifinala şi finala Campionatului Naţional „Cupa Seniorilor la Fotbal”. În primul meci, Interconti a trecut de AC Mobile, iar în al doilea NTS s-a impus în faţa celor de la Pensiunea Rădăuţi. Campioana a fost hotărâtă la loviturile de la 7 metri, după ce la finalul timpului regulamentar, scorul a fost 4-4. Câştig de cauză au avut cei de la Interconti, care s-au impus cu scorul de 7-6 şi au obţinut astfel, dreptul de a reprezenta Suceava la faza finală a competiţiei programată în perioada 19-21 iunie la Constanţa.

“A fost o editie reusita, iar la anul sper sa avem mai multi competitori. Cred ca echipele care au jucat finala au fost cele mai bune din aceasta competitie. Sper ca lumea sa vada ca este ceva serios, iar la anul sa se inscrie cat mai multe formatii. La urmatoarea editie voi veni si eu cu niste cerinte, pentru ca acum am fost singur, nu m-a ajutat nimeni, chiar daca cei de la Federatie mi-au promis inainte acest lucru”, a declarat la final, organizatorul competitiei, Ciprian Anton.

La finala Cupei Seniorilor a participat şi stelistul Dorin Goian, care a înmânat trofeul echipei câştigătoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Interconti, reprezentata Sucevei la Constanta"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*