Înscrie-te în Municipal!

Strange-ti gasca de prieteni si vino la minifotbal! Asociatia Judeteana de Minifotbal Suceava a demarat in aceste zile inscrierile pentru editia 2013/2014 a Campionatului Municipal de Minifotbal. Pentru inscrierea in noul sezon, delegatii echipelor trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine un tabel nominal cu un lot de maxim 15 jucatori si copiile xerox dupa actele de identitate a jucatorilor.

In Campionatul Municipal de Minifotbal vor putea evolua si fotbalisti din Ligile a 4-a si a 5-a, singurii fara drept de joc fiind cei din Ligile 1, a 2-a si a 3-a, precum si jucatorii legitimati la echipele de futsal. In noul sezon vor putea evolua doar jucatori care au implinit sau implinesc varsta de 18 ani pana la sfrasitul acestui an.

Noua editie de campionat va debuta cel mai probabil la jumatate lunii septembrie.

Meciurile au loc pe terenul Ramiro, de luni pana vineri, intre orele 18.00 si 20.00

Taxa anuala de participare pe care trebuie sa o achite fiecare echipa va fi stabilita in functie de numarul meciurilor si de numarul de echipe ce se vor inscrie la start.

Pentru a confirma inscrierea unei echipe in campionat, cei interesati pot apela la numarul 0732/004568. GazetaSV este partener media al Campionatului Municipal.

Pana acum au confirmat participarea in viitorul sezon urmatoarele echipe:

1. Railex
2. Revine
3. Palas Full Construct
4. Old Bucovina
5. Sav-Com
6. Cosmin & Romfour
7. Abenor Interim
8. Auchan
9. Adistal

Programul meciurilor din viitorul sezon va fi stabilit saptamana viitoare, printr-o tragere la sorti. Noua editie a Campionatului Municipal incepe luni, 16 septembrie.

 

 

COMENTARII:

1 Comentariu la "Înscrie-te în Municipal!"

  1. S-a inscris vreo echipa ,inafara de railex ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*