Înfruntă ultima clasată

Echipa locală de rugby are o misiune facilă în cadrul etapei 12-a din Divizia Naţională. CSM Bucovina va juca duminică pe terenul gruparii CS Năvodari, ocupanta ultimului loc al clasamentului.

După victoria din etapa precedentă, 22-14 cu RCM Galaţi, rugbyştii suceveni ţintesc încă un succes pentru a se menţine în cursa spre play-off. Adversara de la sfârşitul acestei săptămâni, CS Năvodari, ocupă ultima poziţie în clasament, cu doar şase puncte strânse în 11 meciuri. Antrenorul Constantin Vlad se aşteaptă însă la o partidă dificilă pe litoral.

„Jucăm cu ultima clasată, dar asta nu înseamnă că tratăm gazdele de sus, mai ales că în tur am câştigat la limită contra lor. De atunci s-au întâmplat multe, au mai plecat jucători de la noi şi au venit alţii. Patru tineri au debutat în etapa trecută, la Năvodari va debuta un alt tanar – Elisei. Mergem să câştigăm şi sper ca jucătorii noştri să aibă o altă atitudine decât în ultimul meci. Chiar dacă săptămâna trecută am bătut Galaţiul, baieţii nu m-au mulţumit. Mă aşteptam la o victorie mai clară şi la un joc mai frumos din partea noastră. Ţin să mulţumesc primarului şi consilierilor locali pentru că toate cheltuielile sunt suportate în momentul de faţă din bugetul municipalităţii”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Singurul jucător incert din lotul sucevean este Flutur, care acuză o uşoară întindere. În turul campionatului, echipa antrenată de Constantin Vlad s-a impus la limita, scor 29-28, după ce la pauză dobrogenii conduceau cu 10-16. Întâlnirea dintre CS Năvodari şi CSM Bucovina este programată duminică, de la ora 10:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfruntă ultima clasată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*