Incertitudini multe la Rădăuţi

Bucovina Radauti are mai putin de doua saptamani pana la debutul in sezonul 2015-2016, programat pentru 15 iulie, odata cu primul tur al Cupei Romaniei.

Antrenorul-jucator Iulian Ionesi a fixat 13 iulie ca data a reunirii lotului de jucatori, dar nu stie deocamdata pe ce buget se va baza echipa din cauza situatiei unicat de la nivelul administratiei publice din Radauti, singurul oras din Romania care nu are in acest moment nici primar, nici Consiliul Local.

Speram sa fie gasita o modalitate prin care sa se rezolva aceste probleme financiare, sa ne bazam pe ceva concret pentru a putea termina macar turul campionatului”, a declarat Ionesi. O alta problema a “galben-albastrilor” inaintea debutului in Cupa Romaniei este legata de numarul mic de jucatori cu acte in regula. “Daca meciul de Cupa ar avea loc maine, am avea doar 7-8 jucatori cu drept de joc. Problema legata de legitimari este prima pe care trebuie sa o rezolvam pana pe 15 iulie. Vrem un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei, unde obiectivul este sa aducem o echipa de Liga a II-a la Radauti”, a mai spus Iulian Ionesi.

Programul primului tur din Cupa Romaniei va fi anuntat marti, cei mai probabili adversari ai radautenilor fiind Ciocanesti sau Inter Dorohoi.

In ceea ce priveste miscarile de trupe din cadrul lotului, radautenii s-au despartit in aceasta vara de trei jucatori, este vorba de Marius Pasaila, Gheorghita Sabie si Dorel Grecu. “Vrem sa mai aducem 2-3 jucatori, dar si cativa tineri din zona Radautiului. Avem nevoie de 5-6 jucatori sub 19 ani in lot, dintre care 3 sa joace titulari”, a precizat Iulian Ionesi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Incertitudini multe la Rădăuţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*