Incepe Galleria Street Challenge!

În perioada 8-10 iulie 2011, Galleria Suceava vă invită să vă strângeţi prietenii, să vă faceţi echipă şi să demonstraţi că sunteţi cei mai buni în aruncarea cu mingea la coş!

În cadrul evenimentului Street Challenge se vor desfăşura două competiţii una de streetball (pe echipe formate din 3 persoane) şi una de aruncări de 3 puncte (concurs individual). Concursul de streetball se va desfăşura după următorul program: calificare (vineri, 8 iulie, ora 16.00), semifinale (sâmbătă, 9 iulie, ora 16.00) şi marea finală (duminică, 10 iulie, ora 15.00), în timp ce concursul de aruncări de la 3 puncte se va desfăşura duminică, 10 iulie, ora 12.00. Festivitatea de premiere va avea loc, duminică 10 iulie, la ora 16.30.

Concursul este dotat cu premii importante, astfel pentru concursul de streetball, Galleria Suceava şi Eponge pun la bătaie pentru primul loc vouchere pentru cumpărături de 600 lei, pentru locul doi, vouchere de 450 lei, iar pentru locul 3, vouchere de 300 lei, iar pentru concursul de 3 puncte, locul întâi va fi recompensat cu un Voucher de 100 lei şi o minge de basket, locul doi cu un voucher în valoare de 100 lei şi locul trei cu o minge de basket.

În plus, toţi cei deţin un paşaport Galleria îşi pot vota echipa favorită şi pot participa la tombola zilnică în cadrul căreia pot câştiga zeci de premii puse la bătaie de Galleria Suceava şi Eponge. De menţionat, că echipa de streetball care la finalul competiţiei va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va primi premiul de popularitate!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Incepe Galleria Street Challenge!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*