Incepe descentralizarea

Clubul Sportiv Municipal Suceava va fi administrat în viitor de Primărie în asociere cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Totodata Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava şi Direcţia Judeteana pentru Tineret vor trece în subordinea administraţiei judeţene.

În cadrul strategiei de descentralizare în sport lansată de Guvern, autorităţile locale puteau opta fie pentru preluarea bazelor sportive în administrare, fie pentru asocierea cu Ministerul Tineretului şi Sportului.

“Primaria municipiului Suceava va initia o asociere cu Ministerul Tineretului si Sportului pentru sprijinirea Clubului Sportiv Municipal Suceava. De altfel noi am sustinut si pana acum activitatea acestui club, chiar daca nu a fost in subordinea noastra, prin fondurile nerambursabile. Speram ca dupa aceasta asociere sa putem crea impreuna conditii pentru performanta sportive la acest club”, a anuntat Ion Lungu.

Descentralizarea activităţilor sportive şi de tineret se referă şi la activitatea direcţiilor judeţene pentru tineret şi a celor pentru sport. Astfel DSJ şi DJT Suceava vor trece împreună cu personalul angajat în subordinea Consiliului Judeţean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Incepe descentralizarea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*